Atelier CRESO - de Creatieve Solder

het atelier waar je jezelf kunt zijn

Schoolstraat 12, Velp
   
Nieuws


NIEUW! DE JEUGD ACADEMIE 12-18 JAAR: (2 uur les)
Per september start de Jeugd Academie in Velp bij Atelier Creso
Bij de Jeugdacademie gaat het om onderzoek, verdieping en creatieve ontwikkeling. Er wordt aandacht besteed aan verschillende kunststromingen, teken-, schilder- en druktechnieken en je gaat ook ruimtelijk werken.
Instromen kan op elk moment. Opgeven via info@ateliercreso.nl
Vragen? Bel Danielle Nengerman T 06-16529764


DE POPULAIRE PORTRETTEKENCURSUS ZAL NAAR VERWACHTING STARTEN in FEB 2022 onder leiding van Antoine van den Berg
Wil je je Inschrijven (vrijblijvend) voor de volgende model of portret-tekencursus? Dat kan via info@ateliercreso.nl of bel Antoine van den Berg: 06-16406345. Zie voor meer informatie "cursussen" op deze website.


LESSEN VOOR VOLWASSENEN: (2 uur les)
MAANDAGAVOND & DONDERDAGAVOND om 20.00u.
DINSDAG, WOENSDAG EN VRIJDAG om 09.30u
DINSDAGMIDDAG om
13.30u.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KINDER ATELIER 7-12 JAAR op woensdagmiddag
Op
woensdagmiddagen van15.00u tot 16.30 u zijn er lessen voor creatieve kinderen. De eerste proefles is GRATIS. Daarna beslis je of je door wilt gaan (aanmelding via ouders).

ONS ATELIER BEVINDT ZICH IN EEN RIJKSMONUMENT
De mooie "School II" ofwel de Dr. Van Voorthuysenschool in Velp met haar grote ramen, de mooie lichtinval en de prettige sfeer is ons aan het hart gegroeid. Wij zijn blij met dit mooie onderkomen voor ons atelier.


OPEN MONUMENTENDAG
Wij zijn elk jaar op de zondag in het weekend waarin de Open Monumentendagen landelijk worden gehouden voor alle geïnteresseerden geopend.


ATELIER BEKIJKEN?
Iedereen is door de week van harte welkom om eens tijdens de lessen te komen kijken en daarna een 1e gratis teken en schilderles af te spreken.

KINDERFEESTJES:Minimaal 5 en maximaal 8 kinderen kunnen voor het vaste tarief van 60 euro hun partijtje bij ons vieren. Leeftijd: 6-12 jaar. Dit is inclusief begeleiding door kunstdocent, inclusief materialen, 2 uur gebruik van atelier, limonade en wat lekkers! Je mag zelf taart meenemen en cadeautjes uitpakken aan onze lange tafel. Geen probleem! Mail ons je wensen via info@ateliercreso.nl


PORTRET OF MODEL CURSUS: Bel Antoine van den Berg als u geïnteresseerd bent in cursussen PORTRET of MODEL. Er wordt naar levend model gewerkt. Mouwen opstropen! T. 06-16406345.

BUITENSCHILDEREN!
We gaan buitenschilderen. Voor deze leuke en leerzame dag inclusief begeleiding door kunstdocent en inclusief lunch is het tarief slechts 59,95 euro. Creso cursisten krijgen een korting van 10 euro. Geef je (zonder verplichting) op via
info@ateliercreso.nl
Gaat door bij minimaal 6 inschrijvingen.


TEAMBUILDING workshop - voordelig en creatief !
Maak met je (management)team een werkstuk voor in de hal, de vergaderzaal of de gezamenlijke ruimte en leer elkaar eens op een andere, creatieve manier kennen! Dagdeel (ochtend, middag of avond) is te reserveren voor minimaal 6 personen (maximaal 15) a slechts 35 euro pp inclusief koffie/thee. Indien lunch gewenst dan geringe bijkomende kosten voor 10 euro pp. Excl. materiaal.
Mail ons via info@ateliercreso.nl en we maken een passend programma.

PROJECT LORENZHUIS VELP: Als je je wereld niet meer herkent omdat dementie heeft toegeslagen, dan voel je je weer veilig en thuis bij 6 belevingswerelden uit de jaren ’50 en ’60, gerealiseerd via Atelier Creso in het net heropende Lorentzhuis te Velp. Hartverwarmende reacties kregen we op dit werk. Het zijn kleine kamers/hoeken waarin bewoners herkenning vinden in de jaren 50 en 60 en zich kunnen terugtrekken. Wat zijn de dementerende bewoners van het Lorenzhuis hier blij mee! Ook een dergelijk project gewenst? Stuur je mail aan info@ateliercreso.nl

Volg Atelier Creso op FACEBOOK!!! en 'Like' atelier Creso !
Vragen? mail ons via
info@ateliercreso.nl

Lesrooster