Atelier CRESO - de Creatieve Solder

het atelier waar je jezelf kunt zijn

Schoolstraat 12, Velp
   
Home

EXPOSITIE 26 t/m 29 MEI 'REIS DOOR DE TIJD' BIJ CRESO!
Van donderdag 26 mei (Hemelvaartdag) tot en met zondag 29 mei van 11.00 tot 16.00 uur zet Atelier Creso aan de Schoolstraat 12 in Velp haar deuren wijd open voor de gratis te bezoeken expositie van tekeningen en schilderijen die beginnende en zeer gevorderde vrijetijdskunstenaars hebben gemaakt in allerhande technieken.  

Het tentoonstellingsthema dit jaar is ‘Reis door de Tijd’ en Creso verheugt zich weer op vele regionale bezoekers uit de Gemeente Rheden en daarbuiten.  

Het team van gespecialiseerde teken- en schilderdocenten van het atelier staat bezoekers graag te woord over alle creatieve cursussen die Creso geeft, waaronder van de kindercursus en de Jeugd Academie voor jongeren tot 18 jaar. Kortom, deze open dagen expositie is mooi om te zien voor alle leeftijden en de toegang is gratis!

Welkom!

Welkom op de site van Atelier Creso-Velp; het atelier voor kinderen, jongeren en volwassenen die goed willen leren tekenen & schilderen in een gezellige ambiance.

Stichting Creso is in 1983 opgericht door 4 enthousiaste en idealistische kunstenaars die kunst(beoefening) voor iedereen bereikbaar wilden maken. Het grote en lichte atelier is gehuisvest in een monumentaal schoolgebouw -de vml. Dr. Van Voorthuijsenschool- aan de Schoolstraat 12 in Velp en Creso is daar nu ruim 38 jaar naar volle tevredenheid gevestigd.

Waarom Atelier Creso?

  1. Er is er veel aandacht voor de verschillende technieken zoals pen, potlood, OI inkt, pastel, aquarel, olieverf, model en portret-les etc.
  2. Veel materialen worden door het atelier ter beschikking gesteld om uit te proberen.
  3. Er kan realistisch en abstract gewerkt worden en u kunt maken wat u zelf wilt.
  4. Er zijn geen klassikale schoolse lessen. Het is een heerlijk werk-ATELIER.
  5. U wordt individueel begeleid bij wat u wilt realiseren.
  6. De groepen zijn niet te groot.
  7. Bij Creso vindt u enthousiaste, betrokken en professionele kunstenaars / docenten die graag hun kennis en kunde met u delen.
  8. Alle creatieve resultaten worden elk jaar met Hemelvaart geëxposeerd en de expositie wordt door goed bezocht. Een mooi en ook gezellig 4-daags evenement!

Wilt u ook een keer een les uitproberen? Dat kan gratis. Loop binnen en maak een afspraak voor een proefles. Kijk bij 'roosters' voor de lestijden.
Wij hopen dat u zich ook thuis gaat voelen in het atelier.

Wilt u zich aanmelden? Vraag dan een aanmeldingsformulier aan via
info@ateliercreso.nl. Het formulier is ook verkrijgbaar in het atelier.
Ook vragen kunt u richten aan info@ateliercreso.nl

Liever bellen?
Bel bij voorkeur op 06-1296 5789 (tijdens lesuren) of spreek de voicemail in, dan bellen we z.s.m. terug.
Of bel 06-16406345 Antoine van den Berg.

Kijk bij 'Nieuws' voor de laatste nieuwtjes!

Kijk bij 'Cursussen' voor het totaalpakket dat CRESO biedt!

Kijk bij 'Fotogalerij' voor een impressie van wat u bij CRESO te wachten staat!


Zie ook de Facebook pagina van "AtelierCresoVelp" en volg/like ons!