Atelier CRESO - de Creatieve Solder

het atelier waar je jezelf kunt zijn

Schoolstraat 12, Velp
   
cursussen > volwassenen > model

LIVE Model-tekenen 
Start bij 6 of meer inschrijvingen 

De modeltekencursus bestaat uit in totaal 10 lessen van 2,5 uur, waarvan een aantal lessen besteed worden aan anatomie- en voorbereidende lessen over de verhoudingen van het lichaam. We gaan constructietekenen waarbij hoofd en nek, tors en bekken, schouders en armen, handen, benen en voeten aan bod komen. En we maken studies van zowel mannelijk als vrouwelijk model. E.e.a. aan de hand van foto’s, dia’s, tekeningen en toelichting van de docent. Na de eerste lessen volgen de lessen waarbij er een professioneel mannelijk of vrouwelijk model wordt uitgenodigd, en wordt er ‘live’ getekend en geschetst. We werken o.a. met 5 en 10 minutenstanden en per keer 1 langere stand van 30 of 40 minuten. Kortom, dit zijn lessen vol dynamiek, waarbij je het menselijk lichaam snel op papier leert zetten.

De populaire modeltekencursus wordt gegeven op dinsdagavonden van 19.30 - 22.00u.
Deze cursus is 1 x per seizoen. Er geldt een max. aantal deelnemers omdat er een beperkt aantal plaatsen mogelijk is rondom het model. 

Bekijk hier de Prijzen voor 10 lessen van 2,5 uur. Dit is inclusief model en materiaal kosten. Teken- en schilderervaring is gewenst maar niet noodzakelijk. Geef je op (vrijblijvend!) voor de inschrijflijst via info@ateliercreso.nl