Atelier CRESO - de Creatieve Solder

het atelier waar je jezelf kunt zijn

Schoolstraat 12, Velp
   
cursussen > volwassenen > Gevorderdencursus

Gevorderdencursus Tekenen & Schilderen

De cursus voor gevorderden sluit aan op onze kennismakingscursus. Maar ook als u al meer teken-en schilderervaring heeft, dan is deze cursus geschikt voor u, en kunt u meteen instromen, het hele jaar door en hoeft u niet eerst de kennismakingslessen te volgen.

Op deze cursus kan iedereen werken in zijn eigen techniek. De groepen zijn niet al te groot. Potlood, houtskool, conté pastel, olieverf/acryl, en aquarel komen in deze lessen aan bod. De lessen zijn individueel gericht en ieder wordt gewaardeerd en gerespecteerd op zijn of haar eigen niveau.

Er zijn geen klassikale lessen waarbij iedereen hetzelfde maakt of om hetzelfde voorwerp zit. Bij ons maakt iedereen iets anders en dat is wat u zelf kiest en mooi vindt. Onze docenten zijn er om u hierbij te begeleiden en zij zijn in alle technieken thuis. Er is veel aandacht voor bijvoorbeeld compositie, welke techniek past het best bij het onderwerp, verhoudingen, perspectief; hoe worden kleuren opgebouwd, hoe ontstaat diepte in een werkstuk, hoe realiseer je de juiste stofuitdrukking (schilderen van hout, steen, kunststof, huid, glas, haar enz.).

De gevorderdencursus is uiteindelijk een groeiproces naar vrijheid van werken en persoonlijke expressiviteit. Men leert hoe langer hoe vrijer werken, daarbij gesteund door een achterliggende goede techniek. 1 x per jaar houden wij met Hemelvaart een jaarlijkse
4-daagse expositie van het werk van alle cursisten en deze expo wordt heel goed bezocht en het is leuk om hieraan deel te nemen!

Bent u geinteresseerd? Stap over de drempel heen en kom eens tijdens de lessen vrijblijvend kijken in ons atelier aan de Schoolstraat 12 in Velp.

De gevorderdencursus tekenen- en schilderen (alle technieken) is te volgen op:
maandag    20.00-22.00 uur 
dinsdag      10.00-12.00 uur 
dinsdag      13.30-15.30 uur 
dinsdag      16.00-18.00 uur - nieuw dagdeel per sept 2023
woensdag   09.30-11.30 uur
donderdag  20.00-22.00 uur
vrijdag       09.30-11.30 uur 

 
Bekijk hier de Prijzen bij komst 1 x per week naar atelier, 2 uur per week les. Cursus loopt het hele seizoen door ! Inschrijven kan dus op elk moment van het cursusjaar. In overleg kan een gemiste les in dezelfde week worden ingehaald eventueel bij een andere docent.
Vragen? Mail info@ateliercreso.nl