Atelier CRESO - de Creatieve Solder

het atelier waar je jezelf kunt zijn

Schoolstraat 12, Velp
   
Cursussen > kindercursus 5+

Kindercursus vanaf 7 jaar t/m 12 jaar
woensdagmiddag 15.00u-16.30u 

Voor kinderen die meer dan gewoonlijk geinteresseerd zijn in kunst-beoefening en creativiteit is er een hele leuke, uitdagende cursus bij Creso. De cursus wordt iedere woensdagmiddag om 15.00 uur gegeven door een inspirerende kunstenares.

Leer de geheimen van het tekenen en schilderen kennen waardoor je al je werk tot een nog groter succes kunt maken ! Hoe verbeter je een compositie en je kleurgebruik ? Je leert spelenderwijs ontdekken hoe dingen in elkaar zitten en je maakt je zelf bedachte werkstukken onder begeleiding. Deze kunstenares stimuleert kinderen op een positieve manier op het gebied van zelf-expressie, geeft zelfvertrouwen en zoekt het creatieve talent in ieder kind. De kinderen kunnen elk jaar 4 dagen meedoen met de expositie en hun prachtige werk tonen aan alle bezoekers!

Heb je zin om te ontdekken hoe je met kleur en vorm tot hele mooie werkstukken kunt komen, en wil je meedoen met deze inspannende en ontspannende creatieve woensdagmiddag lessen, doe dan mee en geef je op voor een gratis proefles via info@ateliercreso.nl (zet de gewenste datum er svp bij en je krijgt bericht).

Er zijn mogelijkheden voor schoolklassen om een workshop te organiseren.
Neem contact op via
info@ateliercreso.nl


Bekijk hier de Prijzen.