Atelier CRESO - de Creatieve Solder

het atelier waar je jezelf kunt zijn

Schoolstraat 12, Velp
   
Docenten > Marionne

Docent Marionne L. Lufting-Heijna

“To have pleasure in giving pleasure”
Wat doet zij als docente?
In haar lessen is persoonlijke aandacht voor jouw ontwikkeling. Marionne biedt traditionele en moderne teken- en schildertechnieken aan om met vakmanschap, geduld en veel plezier bezig te zijn binnen je kunstenaarschap. Zij inspireert en motiveert en reikt je kennis en inzichten aan om je op jouw niveau en naar jouw interesse te ontwikkelen in het maken van mooi en boeiend werk. Je kunt bij haar terecht voor een verdieping in je teken- of schilderkunst, maar ook voor gewoon ontspannen bezig zijn met tekenen en schilderen in een creatieve en gezellige sfeer.

Waar zat zij op school?
Zij studeerde van 2012 tot 2016 aan de Klassieke Academie voor Beeldende kunst te Groningen. Haar specialisatie is portret.

Wat maakt zij?
Zij combineert in haar werk traditionele technieken met een moderne, strakke vormgeving in een eigenzinnige uitvoering. Ze houdt van gelaagdheid en diepgang.

Waar stond of hing haar werk?
Marionne’s werk is te zien via haar website. En verder op afspraak bij haar thuis.

Wie is zij nog meer?
Marionne is getrouwd, heeft kinderen en kleinkinderen en houdt van een goede sfeer, rust en gezelligheid. Ze heeft opleidingen gevolgd in directie-secretariaat, tolk-vertaling (Engels-Nederlands), journalistiek, pastorale zorg, literatuurwetenschap en theologie. Ze werkte als redactiemedewerker, directie-secretaresse, vertaalster, journaliste, auteur, uitgeefster, geestelijk verzorger en docente. Haar grote passies zijn schrijven en schilderen.