Atelier CRESO - de Creatieve Solder

het atelier waar je jezelf kunt zijn

Schoolstraat 12, Velp
   
Cursussen > kindercursus 5+

Kindercursus vanaf 5 jaar t/m 12 jaar
woensdagmiddag 15.00u-16.30u 

Voor kinderen die meer dan gewoonlijk geinteresseerd zijn in kunst-beoefening en creativiteit is er een hele leuke, uitdagende cursus bij Creso. De cursus voor 5 t/m 12 jaar wordt iedere woensdagmiddag om 15.00 uur gegeven door een inspirerende kunstenaar / docent.

Leer de geheimen van het tekenen en schilderen kennen waardoor je al je werk tot een nog groter succes kunt maken ! Hoe verbeter je een compositie ? Hoe leer je kijken naar de dingen als kunstenaar? En je kleurgebruik ? O.a. aan de hand van voorbeelden uit de lange historie van de kunstgeschiedenis leer je spelenderwijs ontdekken hoe dingen in elkaar zitten. Guus Bouts stimuleert kinderen op een positieve manier op het gebied van zelf-expressie, geeft zelfvertrouwen en haalt altijd het goede naar voren en bouwt dat uit. Maar hij laat je om een voorbeeld te noemen  ook je eigen hagelslagverpakking ontwerpen en uitvoeren; jouw merk; jouw logo. Hoe zet je iets op papier zodat het spannend is; daar zijn kunstenaars duizenden jaren mee bezig geweest. Daar krijg je ook mooie voorbeelden van te zien.

Heb je zin om te ontdekken hoe je met kleur en vorm tot hele mooie werkstukken kunt komen, doe dan mee met deze doe-cursus onder leiding van deze bevlogen en enthousiaste kunstenaar die afgestudeerd is aan de Designacademie in Eindhoven.
Bel Guus Bouts, bereikbaar tijdens de lestijden via 06-44307512 in het atelier of via 
026-4954331.


Info juli 2018:  CREATIEVE JONGEREN CURSUS 12+
Heeft u interesse voor een jongeren cursus voor 12-18 jarigen? Laat het ons weten via
info@ateliercreso.nl. Bij 6 of meer aanmeldingen willen wij een vrijdag dagdeel starten van 18.30-20.00 uur.


Er zijn mogelijkheden voor schoolklassen om een workshop te organiseren.
Neem contact op via
info@ateliercreso.nlBekijk hier de Prijzen.