Atelier CRESO - de Creatieve Solder

het atelier waar je jezelf kunt zijn

Schoolstraat 12, Velp
   
cursussen > Beeldende vormgeving 12+

Beeldende vormgeving voor jongeren 12-18 jaar

Voor echt creatieve jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar zijn er niet veel opleidingen. Daarom heeft Guus Bouts een cursus beeldende vormgeving ontwikkeld voor jongeren vanaf 12 jaar tot 18 jaar. Ben jij creatief en wil je je bezighouden met vormgeven, dan kun je je in het atelier Creso verder ontwikkelen. Je leert vormgeven in het platte vlak en in de ruimte; je maakt ruimtelijke objecten.
Je werkt in de technieken potlood, inkt, acryl, gouache, met fotografie, drukken, collage en uitsnijden van kartonvormen. Je legt je eigen schetsideeënboek aan. Die ideeën leer je om te zetten in interessante vormen, een schilderij, affiche of tekening. Je maakt kennis met de geschiedenis van het design in de 20e eeuw. De nadruk ligt op talentbegeleiding, op begeleiding van individuele ontwikkeling, het leren omgaan met jouw vormen, jouw voorkeuren.

Ons atelier is er trots op dat er al een paar van onze jongeren zijn doorgestroomd naar de Hogeschool voor de Kunsten. Zij konden al een mooie portfolio tonen bij binnenkomst. Maar ook als je het beoefenen van kunst gewoon leuk vindt, is deze cursus wat voor jou!

Lessen wekelijks 1½ uur op di. van 19.00 - 20.30 uur. Start bij voldoende aanmeldingen.
Aanmelding uitsluitend met toestemming van ouder/verzorger.  Bekijk hier de Prijzen. Proefles gratis. Docent: Guus Bouts