Atelier CRESO - de Creatieve Solder

het atelier waar je jezelf kunt zijn

Schoolstraat 12, Velp
   
NieuwsJAARLIJKSE EXPOSITIE 2018 van 10 t/m 13 mei 
Met trots presenteert Atelier Creso in haar 35ste bestaansjaar van 10 t/m 13 mei 2018 van 11:00-17:00 uur kunstwerken tijdens de jaarlijkse expositie.
Er zijn werkstukken te zien in allerlei technieken van kinderen en volwassenen, beginners en zeer gevorderde tekenaars/schilders. Toegang is GRATIS. 
Het expo-thema dit jaar is 'Tussen droom en daad'.
Er is ook kunst te koop tegen redelijke prijzen.
Dit zijn tevens open dagen waarop informatie  gegeven wordt over al onze creatieve cursussen voor kinderen & volwassenen.

LESSEN VOOR VOLWASSENEN: (2 uur les)
MAANDAGAVOND & DONDERDAGAVOND om 20.00u.
DINSDAG, WOENSDAG EN VRIJDAG om 09.30u
DINSDAGMIDDAG om
13.30u. 

KINDER ATELIER 5-12 JAAR op woensdag en vrijdag
Op
woensdagmiddagen van15.00u tot 16.30 u
of vrijdagmiddag van 15.30 tot 17.00u. De eerste proefles is GRATIS. Daarna beslis je of je door wilt gaan (aanmelding via ouders).

ONS ATELIER BEVINDT ZICH IN EEN RIJKSMONUMENT
De mooie "School II" ofwel de Dr. Van Voorthuysenschool in Velp met haar grote ramen, de mooie lichtinval en de prettige sfeer is ons aan het hart gegroeid. Wij zijn blij met dit mooie onderkomen voor ons atelier en we doen regelmatig mee met Open Monumentendag.
In 2018 zijn wij op zondag 9 september van 11.00-16.00 uur geopend!
ATELIER BEKIJKEN?
Iedereen is door de week van harte welkom om eens tijdens de lessen te komen kijken en daarna een 1e gratis teken en schilderles af te spreken. 
 
KINDERFEESTJES: Minimaal 5 en maximaal 8 kinderen kunnen voor het vaste tarief van 60 euro hun partijtje bij ons vieren. Leeftijd: 6-12 jaar. Dit is  inclusief begeleiding door kunstdocent, inclusief materialen,  2 uur gebruik van atelier, limonade en wat lekkers! Je mag zelf taart meenemen en cadeautjes uitpakken aan onze lange tafel. Geen probleem! Mail ons je wensen via info@ateliercreso.nlPORTRET OF MODEL CURSUS: Bel Antoine van den Berg als u geïnteresseerd bent in cursussen PORTRET of MODEL op 026-3611190. Er wordt naar levend model gewerkt. Mouwen opstropen!

BUITENSCHILDEREN!
We gaan buitenschilderen. Voor deze leuke en leerzame dag inclusief begeleiding door kunstdocent en inclusief lunch is het tarief slechts 59,95 euro. Creso cursisten krijgen een korting van 10 euro. Geef je (zonder verplichting) op via
info@ateliercreso.nl 
Gaat door bij minimaal 6 inschrijvingen.


TEAMBUILDING workshop - voordelig en creatief !
Maak met je (management)team een werkstuk voor in de hal, de vergaderzaal of de gezamenlijke ruimte en leer elkaar eens op een andere, creatieve manier kennen! Dagdeel (ochtend, middag of avond) is te reserveren voor minimaal 6 personen (maximaal 15) a slechts 35 euro pp inclusief koffie/thee. Indien lunch gewenst dan geringe bijkomende kosten voor 10 euro pp. Excl. materiaal. 
 Mail ons via info@ateliercreso.nl en we maken een passend programma.


PROJECT LORENZHUIS VELP: 
 
Als je je wereld niet meer herkent omdat dementie heeft toegeslagen, dan voel je je weer veilig en thuis bij  6 belevingswerelden uit de jaren ’50 en ’60, gerealiseerd via Atelier Creso in het net heropende Lorentzhuis te Velp.  Hartverwarmende reacties  kregen we op dit werk. Het zijn kleine kamers/hoeken waarin bewoners herkenning vinden in de jaren 50 en 60 en zich kunnen terugtrekken. Wat zijn de dementerende bewoners van het Lorenzhuis hier blij mee! Ook een dergelijk project gewenst? Stuur je mail aan info@ateliercreso.nl


 

Volg Atelier Creso op FACEBOOK!!! en 'Like' atelier Creso !
Vragen? mail ons via
info@ateliercreso.nl

 

Lesrooster